header foto
 
Technische Commissie

Richtlijnen KNHB & NOC*NSF

Nieuws afbeelding 19-10-2020

Beste leden,

De KNHB heeft overleg gevoerd met andere sportbonden en NOC*NSF om te bepalen wat de nieuwe maatregelen specifiek inhouden. Sommige teams hebben de nieuwe richtlijnen vanuit de bond zelf al gevonden en hier- en daar worden al oefenwedstrijden gepland. Voor diegene die de berichtgeving van de bond nog niet gelezen hebben, informeren we graag hoe de komende weken eruit gaan zien. 

Naast de al geldende maatregelen, dient onderstaande in acht genomen te worden:

 

  • Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.
  • Voor kinderen tot 18 jaar (sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan).
  • Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.

Let op, de leeftijdsgrenzen kunnen voor de hockeysport als volgt geïnterpreteerd worden: alle teams die jeugdcompetities spelen, vallen onder de regeling voor kinderen tot 18 jaar en mogen dus sporten in teamverband en wedstrijden spelen tegen jeugdteams van de eigen vereniging op de eigen club.

Oefenwedstrijd plannen?
Laat via een mailtje aan de TC ([email protected]) weten wanneer je een oefenwedstrijd wilt spelen en tegen wie, dan kunnen wij dit in het schema verwerken. Zo voorkomen we ‘dubbele boekingen’.

Het clubhuis blijft dus gesloten en publiek is (helaas) niet welkom. Zorg dat je je aan deze maatregelen houdt zodat we spoedig weer terug naar het oude kunnen.

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 374 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]