header foto
 
Penningmeester

Contributie Seizoen 2022-2023

Nieuws afbeelding 28-10-2022
Op 1 juni jl heeft de ALV ingestemd met het voorstel van het bestuur om de contributie voor het komende seizoen te verhogen. De aangepaste bedragen vind je hier.

Contributie 2022-2023
De facturen en aankondiging voor de incasso van de contributie van seizoen 2022-2023 worden op 3 november a.s. verstuurd aan alle leden. De (eerste) automatische incasso wordt op 24 november a.s. uitgevoerd. Check alsjeblieft of de factuur en het genoemde rekeningnummer kloppen. Stuur ons een mail als er gegevens moeten worden gewijzigd. Je kunt je mail sturen naar [email protected].

‼️ Nieuw: kies zelf voor betaling in termijnen
Ieder lid krijgt met ingang van het nieuwe seizoen de mogelijkheid om zelf te kiezen in hoeveel termijnen hij/zij wil betalen, met een maximum van 7 termijnen. Tussen iedere termijn zit 1 maand. 

Bij de contributie factuur is een link aanwezig die jou persoonlijke omgeving zal openen. Op deze pagina kun je een keuze maken en doorvoeren. Het verzoek is om dit uiterlijk 10 november door te geven.

Wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheid tot termijnbetaling zal het bedrag in 1x worden geïncasseerd.

Let op! Bij het betalen in termijnen zijn extra kosten verbonden van € 1,21 per termijn. Bij betaling in 1x zijn uiteraard geen extra kosten verbonden. 

De incasso vindt plaats via de incassorekening van MHC Krimpen via Mollie. Op je rekeningafschrift zijn per lid de naam, het lidnummer en het factuurnummer zichtbaar.

Indien er geen machtiging is verstrekt voor automatische incasso wordt de factuur direct in november in 1 termijn via iDEAL in rekening gebracht. Echter is het ook hier mogelijk om in maximaal 7 termijnen te betalen. In dat geval zal er per termijn een nieuwe factuur verzonden worden met een iDEAL link. Ook hier geldt dat leden € 1,21 per termijn zullen betalen + eenmalig € 10,00 opslag ivm betalen via factuur. 

Betaal bij voorkeur via automatische incasso
Het heeft onze voorkeur dat leden via automatische incasso betalen, omdat dit zo min mogelijk werk meebrengt voor onze vrijwillige administratiecommissie. Mocht je voor volgend seizoen een wijziging willen aanbrengen in jouw betaalwijze, dan kun je dit doorgeven door een mail te sturen naar [email protected] met daarin IBAN en tenaamstelling van de rekening. De wijziging gaat dan in per volgend seizoen.

Betalingsregeling: zorg dat de contributie 21-22 is voldaan!
Helaas is nog niet alle contributie voor seizoen 2021-2022 voldaan. Aan de leden die recent een herinnering hiervoor hebben ontvangen het dringende verzoek om ervoor te zorgen deze zo snel mogelijk te voldoen.

Contributie jeugdleden: check de mail
Een opmerking voor de ouder(s) van de (oudere) jeugdleden: omdat het via de app mogelijk is om zelf het mailadres aan te passen, kan het zijn dat de mail m.b.t de contributie terechtkomt in de mailbox van uw zoon/dochter.
Vriendelijk verzoek om uw kind(eren) te vragen om deze mail aan u door te sturen.

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 348 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]