header foto
 
Bardiensten

Bardiensten | vacatures | statiegeld

Nieuws afbeelding 2-9-2021

Beste (ouders/verzorgers van) leden,


Een nieuw seizoen staat voor de deur! 

Als barteam kijken wij uit naar heel veel leuke wedstrijden, met veel enthousiast publiek van alle leeftijden. Ons clubhuis en de bar zijn er in ieder geval klaar voor om iedereen te ontvangen, buiten op het terras in de zon en binnen.

 

Om te zorgen dat alles in en om de bar weer op rolletjes loopt, brengen we graag een aantal punten onder de aandacht.

 

Bar en bezetting

In de laatste versie van het barreglement is te vinden hoe we de barbezetting met elkaar regelen. 

 

In het kort:

- via de Lisa app kunnen leden en ouders/verzorgers van jeugdleden zelf een bardienst kiezen, wanneer dat het beste uitkomt

- elk seizoen geldt de verplichting voor elk senior lid of ouder/verzorger van een jeugdlid ten minste 1 bardienst te draaien

- bij onvoldoende aanmeldingen voor een dienst deelt de barcommissaris vrijwilligers in waarbij gekeken wordt naar wie nog geen dienst gedraaid heeft

- diensten kunnen onderling geruild worden of afgekocht worden bij de barcommissaris (kosten EUR 25)

- zorg dat je gegevens (e-mail/tel.nr) in Lisa up-to-date zijn  

 

Vanaf nu kunnen in Lisa diensten gekozen worden voor het eerste speelweekend (11 en 12 september). Doe dit snel om te voorkomen dat je ingedeeld wordt op een moment dat misschien niet zo goed uitkomt. De overige speelweekenden worden binnenkort toegevoegd.

 


Statiegeld op plastic flesjes

Per 1 juli is er een nieuw systeem waarbij statiegeld geheven wordt op plastic flesjes (0,5l). Onze prijzen hebben wij daarom iets aan moeten passen. Ook hebben wij ons als club als inzamelpunt aangemeld. Dit houdt in dat flesjes bij ons gekocht, maar ook elders, bij ons bij de bar ingeleverd kunnen worden. Het statiegeld wat dit oplevert, komt volledig ten goede aan de club.


Vacatures

Word jij ook zo gelukkig van een heerlijk kopje koffie als je ’s morgens vroeg in de kou langs het veld staat? Of juist een lekker koud drankje na je in het zweet te hebben gewerkt op het veld?

 

Om de bar op zaterdag op volle kracht te laten draaien, zijn we op zoek naar enthousiaste barhoofden. We kunnen de diensten dan met elkaar verdelen, zodat iedereen een paar keer per seizoen aan de beurt is.

Wat houdt het in om barhoofd te zijn? Je opent het clubhuis en ontvangt de barvrijwilligers aan het begin van de dag, helpt hen op weg, je bent aanwezig bij de wissel en/of je sluit het clubhuis af. Je hoeft niet de gehele tijd aanwezig te zijn.

 

Ook zoeken we versterking van ons inkoopteam. Ongeveer 1x per maand check je op maandagavond wat er nodig is qua voorraad voor de bar. Je plaatst de bestelling bij onze leverancier, en ruimt alles in als de bestelling eind van de week binnen is.


Nieuwsgierig geworden of wil je je alvast opgeven, spreek ons even aan op de club of via [email protected].

 

Hartelijke groet!

 

Jantien Vuijk & Marielle de Wit

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Plan je bardienst!
Verantwoord alcohol schenken

Sponsoren

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 344 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]