header foto
 
Bestuur

Bestuursupdate september 2020

Nieuws afbeelding 1-9-2020
Beste leden,

De start van het seizoen staat voor de deur en zodoende willen we jullie graag bijpraten over een aantal onderwerpen.

Corona:
Corona is helaas allesbehalve verdwenen en dat betekent dat we ook gedurende het komende seizoen scherp moeten zijn op de maatregelen. Via de website en social media houden we jullie op de hoogte van de regels en ook de KNHB biedt via haar website veel informatie. In ons laatste nieuwsbericht kan de meest actuele informatie teruggevonden worden. In de komende dagen zullen wij in het clubhuis looplijnen aanbrengen en leaflets ophangen.

In de basis blijft gelden:
-Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
-Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
-Vermijd drukte.
-Was vaak je handen;
-Tot slot; gebruik je gezonde verstand!

We vragen coaches om spelers van teams te herinneren aan de maatregelen. Daarnaast vragen we jullie om bij het kennismaken met de tegenstander, hen te attenderen op het registratieformulier. Via deze link kunnen tegenstanders zich aanmelden bij onze vereniging. 

Trainers:
Ondanks dat de start van de competitie voor de deur staat, staan er nog een paar teams te springen om een trainer. Lijkt het jou leuk om op het veld een extra centje te verdienen? Wellicht kun je daarbij een van de volgende teams helpen:
-Meisjes B3;
-Jongens B1.

Bij interesse kun je een mailtje sturen naar [email protected]

Tenues:
We starten dit seizoen (een jubileumjaar!) in nieuwe tenues. Dit is mogelijk gemaakt door onze shirt sponsoren DAKA, Eurolym en Iberlim.De nieuwe tenues kunnen vanaf komend weekend (5 september) persoonlijk opgehaald worden bij DAKA, op de hockey afdeling van de vestiging aan de Abraham van Stolkweg 64 te Rotterdam. Openingstijden komende zaterdag zijn van 9.30 uur tot 17.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Vanaf 12 september wordt vervolgens uitsluitend door de teams in het nieuwe tenue gespeeld. 

Op zaterdag 5 september zijn er tijdens openingstijden betrokkenen van onze club aanwezig. Voor zondag 6 september zoeken wij nog 1 of 2 personen die willen helpen bij de uitgifte van de tenues. Wil je helpen op deze dag? Meld je dan bij Saskia van der Heijden via telefoonnummer 06-54396911.

De eigen bijdrage van €25,00 euro per tenue dient bij het afhalen bij DAKA aan de kassa afgerekend te worden. Dit geldt ook voor nieuwe leden die het tenue nog niet besteld hebben. Voor een extra tenue gelden de reguliere prijzen. 

Onze clubleden ontvangen verder bij DAKA 10% clubkorting op niet afgeprijsde hockey gerelateerde artikelen en kunnen 4% tegoed ontvangen via de DAKA app. DAKA biedt onze leden tevens een mooi trainingspak van Indian Maharadja aan met 25% korting (in navy/wit).

Dit pak is er voor dames, heren en tevens beschikbaar in kindermaten (leveringen z.s.m. afhankelijk van de voorraad, hiervoor intekenen en dan wordt er besteld). De korting geldt per individu, maar ook voor gehele teams. Wil je als sponsor de trainingspakken van een team bijvoorbeeld sponsoren, meld je dan aub bij de sponsorcommissie.


Seizoensopening:
De start van een nieuw seizoen luiden we graag samen in. Vanwege de maatregelen kunnen we dit helaas niet club breed doen. Zodoende dat we de opening opsplitsen. Op zondagmiddag 13 september zijn de Junioren en Senioren welkom en op woensdag 16 september is de Jongste Jeugd aan de beurt. 

We zijn nog aan het kijken wat er met de huidige maatregelen precies mogelijk is en zullen jullie snel informeren over de verder invulling hiervan. 

Algemene ledenvergadering:
Naar verwachting zal op woensdag 23 september de eerste ALV van dit seizoen plaatsvinden.

Lustrum:
Op 27 oktober 1970 is MHCKrimpen opgericht. Dit betekent dat onze club dit seizoen zijn 50e verjaardag viert. Er wordt al hard gewerkt aan de invulling van het lustrum en we kunnen hierbij extra handjes goed gebruiken. Lijkt het jou leuk om hier een rol in te spelen of heb je ideeën voor het lustrum jaar? Laat het weten via [email protected]

Vrijwilligers:
Ook dit jaar zoeken we binnen de diverse commissies van de vereniging, enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om hun steentje bij te dragen. Onder andere de sponsorcommissie kan wat extra hulp goed gebruiken en daarnaast zijn we nog op zoek naar barhoofden. Heb je interesse in een rol of ben je benieuwd wat het precies inhoudt, neem contact op via [email protected]

MHCK-Whatsapp:
Afgelopen seizoen hebben we vanuit het bestuur een MHCK-Whatsapp aangemaakt zodat we jullie snel op de hoogte kunnen stellen van nieuwsberichten. Dit werkt echter alleen wanneer je het nummer zelf ook in je telefoon hebt staan. Voeg daarom MHC Krimpen met nummer +31 6 51561338 toe in je contactenlijst.

Sleutels inleveren:
Zoals al meegedeeld via de MHCK-Whatsapp, vragen we jullie om sleutels in te leveren als jullie deze niet meer nodig hebben. Inleveren kan in de jeugdraad ideeënbus die in het halletje van het clubhuis hangt.

Tot slot willen wij jullie een gezond en sportief seizoen wensen. We hopen er ook dit jaar met elkaar weer een succes van te maken. 

Het Bestuur.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 340 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]