header foto
 
Algemeen

Stem op onze clubheld

22-4-2015

Medio maart dit jaar is de AD clubheldcompetitie van start gegaan. MHCK heeft vier kandidaten genomineerd. Afgelopen weekend was de laatste tussenstand, komend weekend sluit de stemming. Om de club mee te kunnen laten dingen voor prijzen, dient een kandidaat van de club in ieder geval de meeste stemmen te hebben in de eigen gemeente, mede op basis hiervan bepaalt een vakjury welke clubs landelijk voor de prijzen in aanmerking komen

 MHCK heeft Anne van Deijk, Wim Roelofsen, Taco den Bandt en Luc Stendahl genomineerd. Volgens de laatste tussenstand per 17 april heeft Anne 24 stemmen, Wim 11 stemmen, Taco 18 stemmen en Luc 94 stemmen. Luc staat daarmee eerste in de gemeente Krimpen aan den IJssel. Directe concurrenten zijn Dinie Ziere van KOAG, 91 stemmen. Linda Becking van TCK met 65 stemmen, Dirk Blom van DCV met 62 stemmen en Rinate Verspuij van de taekwondo vereniging ("Nimjaeā€) met 61 stemmen.

Verwacht mag worden dat KOAG, TCK, DCV en Nimjae een eindsprint zullen willen maken en hun leden en anderen op zullen roepen op hun kandidaten te stemmen.En dat doen wij natuurlijk ook!

Aan iedereen (leden, ouders, vererzorgers, vrienden en familie hierbij de oproep om op onze nummer 1, Luc, te stemmen. Dit kan uiterlijk tot komende zaterdag. Als je al hebt (een stem telt slechts eenmaal), kan je bijvoorbeeld de familie, vrienden of collega's vragen een  stem dan op Luc uit te brengen. Niet leden mogen namelijk  ook stemmen!  

Ga voor het stemmen naar onderstaande link. Kies vervolgens de gemeente, Krimpen aan den IJssel, dan kom je Luc Stendahl tegen en wijst het stemmen zich vanzelf.

De krant biedt zich weliswaar aan, maar daar hoef je je niet op te abonneren, om te mogen stemmen!       

www.adclubheld.nl

Stemmen kan tot zaterdag 26 april. Stem nu, voor onze clubheld, voor onze club, voor € 25.000!

Sponsoren

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 344 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]