header foto
 
Algemeen

In memoriam: oud-voorzitter Ed Jansen overleden

13-10-2009

Afgelopen weekeinde is oud-voorzitter Ed Jansen overleden. Ed is 75 jaar geworden.

Ed Jansen is als enthousiast echtgenoot van Tiny en vader van Irene, Paul, Désirée en Caroline al in de beginjaren van onze vereniging nauw betrokken geraakt bij MHC Krimpen. Hij was jarenlang spelregeldocent, penningmeester, organisator van het familietoernooi en redacteur van het clubblad. In die laatste functie schreef hij een prijsvraag uit voor een naam van het clubblad. Onder een andere naam stuurde hij zijn suggestie ‘Bullytin’ in.
 
Ed Jansen was korte tijd voorzitter, van 1975 tot en met 1976. In die tijd deelde vereniging een clubgebouw met de korfbalvereniging KOAG. Tijdens het voorzitterschap van Ed Jansen werd besloten tot uitbreiding van het clubgouw met een eigen ruimte voor de hockeyclub.
 
Vooral als redacteur van Bullytin en als organisator van het familietoernooi heeft Ed jaren een stempel op onze vereniging gedrukt. Voor het evenwichtig samenstellen van de teams voor het familietoernooi ontwikkelde Ed zelf een puntensysteem. Voor het clubblad was hij de grote initiator van wedstrijdverslagen waarvoor hij begeleiders speciale formulieren voor het maken van de verslagen gaf.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 297 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]