header foto
 
Sponsor

Krimpenerwaard in Beweging

11-6-2012 Rabobank Krimpenerwaard organiseert op zaterdag 8 september 2012 een sportieve sponsordag. Op deze dag worden alle bewoners in de Krimpenerwaard uitgenodigd om in beweging te komen, en te genieten van wat die prachtige Krimpenerwaard te bieden heeft. Een leuke bijkomstigheid is dat Verenigingen en instellingen tijdens dit evenement een financiĆ«le bijdrage voor hun club bij elkaar kunnen wandelen of fietsen op één van de routes die worden uitgezet in de Krimpenerwaard. Verenigingen kunnen met minimaal 5 leden meedoen door één of meerdere routes te wandelen of te fietsen. Er worden in totaal 5 wandelroutes en 4 fietsroutes aangeboden. De wandelroutes zijn ca 5 en 10 km, de fietsroutes zijn ca 25 en 30 km.

Tijdens deze sportieve dag zijn er vele partijen die enthousiast meedoen. Zo organiseert de Vereniging Krimpener Kunstwaard een Kunst en cultuurroute langs het water met expositiegelegenheden in water gerelateerde gebouwen zoals watertorens, gemalen, werven, molens e.a. Daarnaast zullen diverse Krimpenerwaardse musea de deuren openstellen.

Uiteraard schrijven wij de hockeyclub in als deelnemende partij. Een extra financieel steuntje in de rug is meer dan welkom. Essentieel hierbij is wel de hulp en inzet van zo veel mogelijk leden. Hoe meer deelnemers, hoe meer inkomsten dit oplevert voor de hockeyclub. Iedere volle stempelkaart levert geld op.

Begin het seizoen goed en doe mee met je team, maar er een gezellig teamuitje van. Probeer daarnaast zo veel mogelijk ouders mee te laten lopen of fietsen.

Het is tussen 09.00 uur en 16.00 uur mogelijk om deel te nemen aan één of meerdere routes.

Houd de website in de gaten voor nadere info of kijk op http://www.rabobankkrimpenerwaard.nl/
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Agenda

8-12 ALV

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 356 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]