Technische Commissie

MC1 - Spirit MC3

16-4-2012
Als een trage diesel locomotief kwam het op gang, degelijk maar moeizaam, om te eindigen als een HSL trein, flitsend en niet te volgen.

Zaterdag 14 april speelden de meisjes Krimpen C1 de thuis wedstrijd tegen Spirit MC3. Waarschijnlijk nog in de overwinningsroes van 2 weken geleden tegen Barendrecht begonnen de meisjes C1 aan de wedstrijd tegen Spirit. Met de boodschap mee, om niet te overmoedig te worden, begonnen we goed aan de wedstrijd. Maar, waar ik al voor gewaarschuwd had gebeurde, Spirit stond massaal in de cirkel en er was lastig door te komen. Na de 1-0 van Amber, begon het een beetje te draaien, voor de rust werd het 2-0 en 3-0. In de tweede helft werd de boodschap door de meiden begrepen, het veld breed maken en tegenstander meer naar het midden laten hockeyen om zo meer ruimte te creƫren. Toen kwam de trein pas echt opgang, achter elkaar vielen de doelpunten, waarvan de back-hand goal van Chiara de meest waanzinnige was. De Arbitrage was in handen van Luc samen met Twan. Compliment voor het hele team weer, de meisjes C1 is een echt team, degelijk en vechtend voor iedere bal, echt en genot om naar te kijken. Zaterdag 12 mei spelen zij de thuis wedstrijd tegen Zoetermeer MC-4 om 13.30 uur. Kom gerust eens kijken.

Voor Krimpen scoorden: Caroline 2x, Chiara 3x, Xanthe 2x, Amber 2x en Tamara 2x.