header foto
 
Sponsor

Flexa - Kleur een clubhuis - Actie codes verdubbelen!

6-10-2011

Beste Kleur een Clubhuis deelnemer,

Gefeliciteerd!
Jouw club behoort tot een van de gelukkige clubs en verenigingen! Vandaag hebben we je, al dan niet met succes, gebeld om je te laten weten dat we de donaties die tussen zaterdag 8 oktober en zaterdag  15 oktober aan jullie club worden gedaan, gaan verdubbelen.

Waarom doen we dat?
De Kleur een Clubhuis actie is een groot succes. Het aantal deelnemende clubs en verenigingen groeit nog dagelijks en er zijn zelfs al een groot aantal clubs aan het schilderen! Jouw club of vereniging willen we graag een extra duwtje in de rug geven en daarom geven we je gedurende een week de kans al je verzamelde actiecodes te verdubbelen. Dit doen we niet voor alle clubs. We hebben er een vijftigtal geselecteerd. En daar zit jouw club of vereniging bij.

Handige tips
Jazeker! Ga komend weekend en volgende week actief aan de slag met het verzamelen van actiecodes. Stuur een mail rond naar je clubleden, plaats een oproep in clubblad of dé gouden tip: ga naar de bouwmarkt! In de bouwmarkt liggen de codes voor het oprapen… Spreek daar consumenten aan die Flexa hebben gekocht, met het verzoek of zij de zojuist ontvangen actiecode willen doneren aan jouw club of vereniging.

Hoe gaat het verdubbelen in zijn werk?
A.s. vrijdag bekijken wij hoeveel blikken verf er al aan jouw club of vereniging zijn gedoneerd. Dat doen wij maandag  17-10 nogmaals. Het aantal blikken dat er in die week aan jouw club of vereniging is gedoneerd verdubbelen wij in de week van 17/10.

Je kunt de codes dus gewoon zoals gebruikelijk via de website doneren, of laten doneren, aan je club. Je hoeft ze niet te bewaren of op te sturen. Gewoon online doneren. Dat doen wij dan ook in de week van 17/10.

Zit er een maximum aan?
Ja, het maximum wat je kunt bereiken is vanzelfsprekend het aantal liter waarvoor je club aan het sparen is.

Stel jouw club spaart voor 100 blikken. Jullie hebben al wat donaties gekregen en hebben nog 80 blikken “openstaan” (nodig) op zaterdag 5 oktober. Volgende week verzamelen jullie 50 actiecodes. Flexa verdubbelt deze actiecodes. 50 + 50 = 100. Jullie hadden er echter nog maar 80 nodig.
Flexa vult de donaties dan aan tot 100. Dat is fijn, want nu kunnen jullie bestellen en gaan schilderen. De resterende 20 codes vervallen. Deze kunnen niet aan een andere club gedoneerd worden of zijn niet op enige wijze inwisselbaar.

Wij hopen vanzelfsprekend dat dit gebaar van onze kant er voor zorgt dat ook jullie club of vereniging op korte termijn strak in de verf staat. Ook zijn we benieuwd naar orginele en enthousiaste initiatieven van jullie kant. Wat doen jullie om aan actiecodes te komen? Wij horen dat graag. Heb je een leuk initiatief of foto’s? Stuur ons een mailtje of plaats jullie Kleur een Clubhuis initiatief met of zonder foto’s op onze Facebookpagina:  http://www.facebook.com/FlexaNL


Heel veel succes en plezier met sparen. Wij hopen een heleboel actiecodes te mogen verdubbelen...

Met vriendelijke groeten,

Flexa | Let's Colour | Kleur een Clubhuis
Silvia Verbeek

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Agenda

8-12 ALV

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 356 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]