header foto
 
Algemeen

Klachtencommissie MHC Krimpen

18-7-2011
MHC Krimpen realiseerd zich ter degen dat er klachten bestaan. Klachten, welke in sommige gevallen niet geuit worden richting het bestuur, maar slechts langs de lijn in onderling overleg besproken worden. In navolging van dit soort klachten heeft is er besloten een klachten functionaris in te zetten al waar u al uw klachten kunt deponeren.
 
Het gaat hier uiteraard niet direct om klachten met betrekking tot bestuurlijk aangelegen zaken of technisch aangelegen zaken. Het gaat hier voornamelijk om klachten ontstaan op of om het veld. Voorbeelden zijn wangedrag, bezetting van scheidsrechters, teams, of bar. Ook kunt u hier met klachten terecht met betrekking tot schoonmaak, onderhoud en andere zaken met betrekking tot de omgeving van MHC Krimpen.
 
Uw klacht zal in behandeling komen bij Geoffrey Verheijen. Geoffrey is nieuw in de Technische Commissie en heeft zich opgeworpen tot het ontplooien van deze commissie. Vanuit Geoffrey zal de klacht of doorgezet worden naar de desbetreffende commissie binnen
MHC Krimpen, dan wel door hem zelf behandeld worden, eventueel in overleg met het bestuur of de commissie.
 
MHC Krimpen realiseerd zich dat klachten een uiting zijn van onvrede en van ongemak. Graag vernemen wij dan ook graag wanneer u een klacht heeft, zodat wij daar aan iets kunnen doen. Een klacht is voor ons geen uiting van negatieve kritiek, maar een handvat om de organisatie op MHC Krimpen tot een beter resultaat te laten komen.
 
Heeft u een klacht? Stuur dan een e-mail naar klachtencommissie@mhckrimpen.nl
(Wanneer u wilt kan uw klacht ook anoniem behandeld worden.)
 
Zie ook Organisatie
 
Geoffrey Verheijen

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 297 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]