header foto
 

Zomeravondhockey 2023 (16+)

Toernooi Nieuws afbeelding

25-5 Beste leden (16+), vrijwilligers (16+) en ouders/verzorgers van (jeugd)leden, 
Voor iedereen ouder dan 16, met of zonder hockeyervaring, is dit de kans om zelf wat leuke wedstrijden te spelen (ook vrienden en familie buiten MHCK zijn van harte welkom)!

Lees verder

MD1 LENTEKAMPIOEN!

Wedstrijden Nieuws afbeelding

20-5Meisjes D1 kan na de overwinning van vandaag op Ring Pass niet meer ingehaald worden in de competitie en zijn dus kampioen! Van harte gefeliciteerd meiden en coaches!

Lees verder

24 juni: Toernooi Jongens en Meisjes A!

Toernooi Nieuws afbeelding

12-5 Dit jaar organiseert Hockey Club Krimpen op 24 juni 2023 een toernooi voor jongens en meisjes A. Aanvang wedstrijden om 13:00 uur Op ons vernieuwde complex willen we er een gezellig toernooi voor maken met hockey, muziek en lekker eten. Kosten per team zijn Euro 260,00 (13 spelers + 2 coach) Elke speler/begeleider extra is Euro 17,50 PP
We hopen jullie te zien op 24 juni!!

Lees verder

Gewijgde datum: Woensdag 14 juni 2023 ALV!

Bestuur Nieuws afbeelding

24-4Beste leden,
graag nodigen we jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering van 14 juni 2023. Inloop vanaf 19.30, de vergadering begint om 20.00. 
Tijdens deze vergadering wordt het nieuwe bestuur geïnstalleerd, we rekenen op jullie komst!
Het Bestuur.

Lees verder

Trainen in de Meivakantie

Technische Commissie Nieuws afbeelding

23-4Het is weer Meivakantie. Tot en met 7 mei zijn er in principe geen trainingen, en geen wedstrijden. Wil je toch trainen met je team? Dat kan, maar zorg zelf voor sleutels. Ook het licht zal niet automatisch aangaan, dat kan worden geschakeld in het clubhuis.
Klaar met trainen? Check of er nog anderen bezig zijn, en zo niet, sluit alles goed af en doe het veldlicht weer uit!

Lees verder

Plan je bardienst

Bardiensten Nieuws afbeelding

22-2Plan je bardienst! De tijden voor de wedstrijden van komend seizoen zijn bekend, en de bardiensten kunnen worden gepland in Lisa. Doe het snel, dan kan je zelf nog kiezen!

Lees verder

JD1 Zaalkampioen!

Wedstrijden Nieuws afbeelding

19-2 JD1 ZAALKAMPIOEN🏆!  Ook deze mannen zijn kampioen, slechts 1 verloren wedstrijd en op doelsaldo geëindigd op de 1e plek. Proficiat heren 🏆🏑!

Lees verder

MD1 Zaalkampioen!

Wedstrijden Nieuws afbeelding

19-2MD1 ZAALKAMPIOEN🏆! De dames zijn ongeslagen in hun poule. Gefeliciteerd meiden 🏆🏑!

Lees verder

JA1 Zaalkampioen!

Wedstrijden Nieuws afbeelding

19-2 JA1 ZAALKAMPIOEN 🏆! In een pittige poule met 2 wedstrijden minder gespeeld zijn de heren welverdiend kampioen geworden 🏆🏑!

Lees verder

Vrijwilligerswerk is gewoon leuk om te doen en geeft het voldoening!

Algemeen Nieuws afbeelding

15-11 Eind dit jaar stopt Jeroen Vermeulen met z’n werkzaamheden als vrijwilliger, nadat hij bijna vier jaar lang alle hockey technische zaken voor onze club verzorgde. Wij spraken met Jeroen over z’n inzet voor MHC Krimpen. 
 
Wat doe je als vrijwilliger? Hoe lang doe je dit?

Lees verder

Hockeyers gezocht!

Algemeen Nieuws afbeelding

13-11Ons nieuwe veld willen we natuurlijk met zo veel mensen delen! Daarom zijn we ook nu weer op zoek naar nieuwe leden. Dus ken (of ben) je iemand die hockey wel eens zou willen proberen, er kan weer 3 keer meegetraind worden de komende maanden. Uiteraard natuurlijk door de jeugd, maar ook voor ouders met weinig tot geen hockeyervaring is er de mogelijkheid om met de trimmers mee te trainen!

Lees verder

Veld 1 officieel geopend!

Algemeen Nieuws afbeelding

22-10 Vanmiddag is met een gezellige ceremonie ons nieuwe veld 1 feestelijk geopend door wethouder Kirsten Jaarsma en onze voorzitter Johan Buijs.
Voorafgaand aan de opening was er een clinic voor de jongere jeugd onder leiding van Jochem Bakker, geholpen door leden van Dames 1 en Heren 1. Daarna was er friet voor de liefhebbers, en een glaasje bubbels voor de volwassenen.

Lees verder

“De Vereniging ben jij!”

Algemeen Nieuws afbeelding

19-10 Peter de Jonge z’n carrière als vrijwilliger begon al meteen in 2011 als trainer of coach van z’n kinderen Jens en Charlotte en hun team. Spelen doet hij zelf bij de veteranen, waar hij herkenbaar is als de speler die de voorkeur geeft aan de backhandflats boven een slag via de forehand.

Lees verder

Het is super leuk om jonge meiden iets te leren zoals wij dit hebben geleerd

Algemeen Nieuws afbeelding

12-10 Dat ook jeugdleden een rol als vrijwilliger kunnen hebben, bewijzen Sanne van den Boogert en Naomi van Herk, uit onze MB1. Naomi staat bekend om haar snelheid en harde slagen, waarmee ze menig doelpunt maakt, Sanne vooral van de mooie draaiende bewegingen die menig tegenstander duizelig maken. En behalve 2 keer in de week zelf trainen, op zaterdag een wedstrijd spelen, huiswerk maken en

Lees verder

Aan alle reacties op social media te zien wordt ons werk gewaardeerd!

Algemeen Nieuws afbeelding

5-10 Deze heren hebben een goed excuus om de hele dag op hun mobiel te zitten; de communicatie commissie. Nico Aarsbergen en Marcel Wiesenfeld, zij zorgen voor het posten van nieuws over ons clubje op Facebook en Instagram van MHC Krimpen. Maar ook voor een groot aantal van de mails die jullie ontvangen.

Lees verder

Het mooie is, dat andere mensen plezier hebben van ons werk!

Algemeen Nieuws afbeelding

29-9 MHC Krimpen zet graag een aantal vrijwilligers in de spotlight. Vandaag zijn dit Gooike van Slooten en Willem Vermeulen. Samen zij ze al sinds de vorige eeuw actief op en naast het veld bij onze club. Net als bij veel vrijwilligers geldt; als zij er niet zouden zijn, zouden we niet eens kunnen hockeyen. Maar bij de deze twee heren die verantwoordelijk zijn voor alles wat met onze

Lees verder

Vacature arbitragecommissie!

Bestuur Nieuws afbeelding

16-8 Vacature: arbitragecommissie
De arbitragecommissie houdt zich bezig met de opleiding, de kwaliteitsverbetering en de indeling van (club)scheidsrechters. Daarnaast is de arbitragecommissie het aanspreekpunt voor scheidsrechters op de club en voorziet in begeleiding van scheidsrechters waar dat nodig is. Het is dan ook een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Zonder

Lees verder

Heren 1

R.G.H.C. Tempo '34 - Heren 1
Datum zondag 11-6 Spelen 14:45

Dames 1

Dames 1 - MHC Olympia
Datum zondag 11-6 Spelen 12:30

Sponsoren

Instagram

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 346 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]