header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Oproep: speelgoed gezocht voor in het clubhuis

Algemeen Nieuws afbeelding

29-11Met de Sint weer in het land is het een goed moment om wat ruimte te maken in de kasten ;-). We zijn op zoek naar en gezelschapsspelletjes voor alle leeftijden en speelgoed voor de kleinste spelers en bezoekers van ons clubhuis. Denk aan poppen, autootjes, blokken, mens-erger-je-niet enz; als het heel, schoon en compleet is ontvangen we het graag a.s. zaterdag 30 november op de club. Dan maken we

Lees verder

Briefing zaalhockey

Zaalhockey Nieuws afbeelding

21-11 Binnenkort begint het zaalhockeyseizoen weer! Terwijl het buiten koud is kunnen wij vanaf december tot en met februari weer lekker binnen in een verwarmde zaal verder hockeyen. Behalve het feit dat alles veel sneller en compacter is zijn er dit jaar weer nieuwe spelregels.
 

Lees verder

Wijkspreekuur Wethouder Neeleman bij MHC Krimpen

Bestuur Nieuws afbeelding

20-11Met regelmaat gaan onze Krimpense wethouders de wijk in om met bewoners te kunnen spreken. Gisteren hield wethouder Neeleman spreekuur in ons clubhuis voor de wijk Boveneind. Een mooie manier om ons clubhuis voor de buurtbewoners te kunnen inzetten!

Lees verder

Gezocht: Bartenders!

Bardiensten Nieuws afbeelding

10-10 Gezocht: enthousiaste Bartenders die bardiensten over willen nemen. Hiervoor ontvang je €25 per dienst. Aanmelden kan via [email protected] . Bij aanmelding graag wel even je voorkeur voor de zaterdag of zondag aangeven.

Lees verder

Bar weer open op woensdagmiddag!

Algemeen Nieuws afbeelding

30-9 Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan, hebben we goed nieuws voor de ouders van de Jongste Jeugd op woensdagmiddag:
Ons droge, warme clubhuis en de bar zijn geopend! Bekijk de training gezellig vanachter de ramen, onder het genot van een (warm) drankje en de tijd vliegt voorbij.

Lees verder

Trainers gezocht!

Technische Commissie Nieuws afbeelding

6-9 Trainers gezocht! Bijna alle teams zijn bij het begin van het seizoen gelukkig voorzien van een trainer, alleen voor Jongens A1, B1 en Meisjes C2 worden er nog trainers gezocht. Ben of ken jij iemand die het leuk vind om deze jongens of meisjes dit seizoen te begeleiden? Stuur dan een berichtje naar [email protected]

Lees verder

Heren 1

Heren 1 - Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh
Datum zondag 8-3 Spelen n.n.b.

Dames 1

Dames 1 - Hockeyclub Montfoort
Datum zondag 8-3 Spelen n.n.b.

Sponsoren

Instagram

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 362 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]