header foto
 

Scheidsrechters

Spelbegeleiding F- en E-jeugd

Het ‘fluiten’ van wedstrijden wordt bij de F en E jeugd verzorgd door de ouders van de spelers. Van ieder team fungeert 1 ouder tijden een wedstrijd als spelbegeleider. De spelbegeleiders zorgen dat de wedstrijd goed verloopt, en geven tekst en uitleg aan de kinderen als er ingegrepen wordt. De nadruk bij de jongste jeugd ligt op spelplezier en het leren hockeyen, en niet op het presteren. Het is hierom dat de uitslagen van de wedstrijden niet worden gepubliceerd.

 

Scheidsrechters

Vanaf de D-jeugd (11-tallen) wordt er gefloten volgens de officiële regels. De scheidrechters die de wedstrijden fluiten zijn dan ook in het bezit van een scheidsrechterskaart.

 

Van de B-, A- en seniorleden wordt er verwacht dat zij een aantal keren per jaar een wedstrijd begeleiden als scheidsrechter. Maar tegenover deze verplichting om wedstrijden te begeleiden stellen wij ook wat. Aan de leden vanaf de B-jeugd worden cursussen gegeven, zodat zij de scheidsrechterskaart kunnen halen.

 

Fluitbeurten worden ingedeeld door de arbitragecoördinator. In het Arbitragereglement staan alle regels voor de fluitbeurten op een rijtje en staat ook vermeld wat de sancties zijn bij een no-show (dit kan zijn een schorsing voor de eerstkomende thuiswedstrijd of een boete in geld). Mocht je niet kunnen op het moment waarvoor je bent ingedeeld, dan staan de volgende opties voor je open:

·Zelf de dienst ruilen met een ander lid. Ruilen met een ander is pas geldig als het per e-mail is doorgegeven aan de arbitragecoördinator ([email protected])!!

·Je kunt een betaalde scheidsrechters inschakelen om jouw dienst waar te nemen. De lijst met betaalde scheidsrechters kun je vinden onder Club/Documenten/Arbitrage na inloggen via Mijn MHCK. Ben je je inloggegevens van Mijn MHCK kwijt? Stuur dan even een mailtje aan [email protected].

 

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 297 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]